Forside » Windows Tips & Tricks

Strømstyring i windows 7

Her er en vejledning til hvordan du styre strømfunktionerne i Windows 7, sådan at du får den helt rigtige strømstyringsmodel. Strømfunktionerne i Windows 7 ligner til forveksling dem du havde i Windows XP. Men det kan jo være du vil ændre indstillingerne på din bærbar computer, eller ændre dvale/slumre tilstanden på din arbejdscomputer. Nedenfor er der en guide til hvordan det gøres.

1. Start med at skriv “strømstyring” i søgeboksen og tryk “Enter

strømstyring

2. Nu starter strømfunktionerne så, her kan du vælge mellem 3 forskellige strømstyringsmodeler. Balanceret, Strømbespareelse, Høj ydeevne.

strømstyringsplan

3. Klik på “Angiv, hvornår computeren skal slumre” ude til venstre.

slumre

4. Her kan du se at jeg kører på den strømstyringspland som hedder “Balanceret”, her kan jeg vælge hvornår den skal slukke skærm osv. men husk at det kun er for den plan jeg valgte i starten.

balanceret

5. Gå nu tilbage til det første vindue igen, her kan du så vælge en af dem jeg har indrammet med rødt.adganskode

6. Her kan du vælge hvad der sker når du trykker på “Sluk knappen” osv. Du kan også vælge om der skal være kode på, smart hvis det måske er en arbejdscomputer.

tændsluk

Tags

Skrevet d. 21 jan 2010 - 2 Kommentarer

Skrevet af Michael

Jeg er webmaster på IT-Artikler.dk, har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg har altid interesseret mig for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

2 Kommentarer »

  • Mark - 12 september 2010 kl. 19:54

    I Win XP er det muligt at lave et nyt powerskema som kunne lægges ind som som brugernes standard powerscheme. Selv om der var flere brugere på samme maskine kunne de stadig individualisere skemaet, og settings blev husket fra gang til gang – da settings blev gemt i registry under current_user. I Win7 kan man lave en masse nye smarte strøm tricks – men det mest basale med at hver bruger på maskinen kan vælge sit eget skema/settings … ser det ud til at Microsoft har fjernet ved at lægge alle settings under current_computer (?).. så når Bruger A ændre skema/settings .. så vil bruger B der senere logger på .. arve det samme skema/settings.

    Er der nogen der har fundet en løsning på dette, så man brugerne kan have deres skemaer afhængigt af hinanden????

  • Michael (admin) - 13 september 2010 kl. 21:24

    Hej Mark

    Det er en sjov detalje, ikke noget som jeg har brugt så meget tid på. Jeg kender desværre ikke til en løsning, mit bedste bud er at skrive på microsoft technet: http://social.technet.microsoft.com/Forums/da-DK/categories

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.